Ons verhaal

Beleggen moet voor iedereen toegankelijk kunnen zijn!

4500
Maandelijkse bezoekers
215
Afgeronde cursussen
1900
Ingeschreven studenten

Wie we zijn

Leersnelbeleggen.nl is in 2014 opgericht met als doel mensen meer te leren over het beleggen. Mensen denken vaak dat je veel geld nodig hebt om te beleggen en veel kennis. Veel geld heb je er niet voor nodig, je kunt al met lage bedragen (bijvoorbeeld minder dan €100) beginnen met beleggen, maar kennis is wel degelijk belangrijk. Helaas zijn er op internet maar weinig goede en vertrouwelijke bronnen beschikbaar waar je echt leert beleggen. Vaak zijn het dure pakketten of workshops waar je je scheel aan betaald.

Wij willen beleggen voor iedereen toegankelijk maken. Iedereen kan beleggen, zolang je maar de juiste kennis in huis hebt! En dat bieden wij onze bezoekers aan.

Wat we doen

Er zijn heel veel verschillende soorten manieren van beleggen. Elke cursus die je vindt op de website is gericht op één type belegger. Op deze manier kun je je als belegger gaan specialiseren in iets wat jou echt aantrekt om te doen. We vinden het belangrijk dat beleggen voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. Daarom vragen we niet de hoofdprijs voor een cursus, maar slechts een fractie van wat andere websites ervoor vragen.

In ons blog houden we onze bezoekers up to date met de nieuwste weetjes over wat er afspeelt in de beleggerswereld.