Dit onderwerp bevat 5 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  leersnelbeleggen 3 jaren, 5 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209135

  Patrick Niewaag
  Bijdrager

  @leersnelbeleggen, gisteren kwam de AFM met het advies om niet in ICO’s te investeren. Wat denken jullie hiervan? Moet ik mijn handen hier vanaf houden? Of is dit klinkklare onzin?

 • #209137

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Hey @patrick-niewaag! Bedankt voor deze vraag. Mijn visie op ICO’s is als volgt..

  Met ICO’s kun je veel geld verdienen, maar uiteraard kun je er ook veel mee verliezen.

  Ik raad je zeker niet af om te investeren in ICO’s. Een aantal weken terug heb ik Electroneum gekocht voor 1 dollarcent. Deze is inmiddels gestegen naar 4 dollarcent. Dat is 400% in een paar weken tijd. electroneum koers

  Het kan natuurlijk ook verkeerd uitpakken. In het ergste geval komt de munt nooit op de markt. In dit geval ben je je hele vermogen kwijt.

  Mijn advies; zorg dat je goede research doet. Gebruik onze coin-review template om een coin tot in de kern te onderzoeken. Plaats het desnoods hier op het forum zodat andere leden ernaar kunnen kijken.

  Ik zal een speciale members pagina aanmaken waar ik content zal plaatsen wat alleen bedoeld is voor members. Hier zal ik ook de coin review template plaatsen.

 • #209139
  PeterJohn97
  PeterJohn97
  Bijdrager

  Of zoals ze in de USA zeggen: ” doe je due diligence”. Er zijn wel degelijk goede ICO’s. Ik zou het houden bij betrouwbare businesses die al een aantal jaren bezig zijn om de risico’s klein te houden. En ook altijd het advies: koop met geld dat je missen kunt (voor langere tijd).
  Ik ben zelf bezig met een aantal ico’s.
  Als je kijkt bij USI-tech, een betrouwbaar bedrijf en waar je op de long term met lage risico’s kunt investeren, zij hebben een ico uitgegeven, de Tech coin. Momenteel zijn alleen aan te schaffen als je een account hebt bij USI-tech.

 • #209142

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  @peterjohn97, helemaal gelijk! Bedankt voor de aanvulling.

  USI-tech ken ik wel. Wat doet de Tech Coin precies?

 • #209147
  PeterJohn97
  PeterJohn97
  Bijdrager

  Momenteel koop je de techcoin voor € 0,50 De huidige waarde ligt lager dan € 0,01, dus als je investeert is de vraag of je ooit boven de aanschafprijs zal komen. Voorbeeld is BCC, de coin van Bitconnect, is ook gestegen van € 0,18 naar € 223,70. Ik raad anderen aan om als je mee wilt doen 1 package te kopen, voor € 50,00 en ontvang je 100 coins op je account. Ik heb er inmiddels 100 en nu is het wachten op de klapper.

  USI-Tech heeft zijn eigen “Tech Token” gelanceerd tijdens het 1st lustrum (1 jaar) tijdens de convention op October 28, 2017 in Londen

  Het is hun eigen Cryptocurrency; TechCoin (UTC). Het totale aanbod zal 1 Miljard bedragen en de eerste 500 Miljoen tokens kun je verkrijgen als je een account hebt bij USI Tech. Ze zijn te koop in packages voor € 50 (100 tokens per pack). Het is een ICO die dient als investering om een extra 10 miljoen USD aan mininginfrastructure toe te voegen elke maand, bovenop de 100 miljoen die momenteel operationeel is. De bitcoin mining capaciteit van USI tech is nu 1% van het aandeel wereldwijd. En ook andere cryptocurrencies worden hier gemined. Hierdoor kunnen ze voor langere termijn 1% rendement van je ingelegde geld waarborgen.

 • #209159

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  @peterjohn97,

  Interessant, bedankt voor de info! Zeker de moeite waard om het nader te onderzoeken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here