Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  leersnelbeleggen 3 jaren, 4 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209184

  Nico van Wijk
  Bijdrager

  Wordt Bitcoin hoger of wordt Bitcoin lager? Ik vraag me dit af, omdat ik echt niet weet wat ik nu moet doen met investeren..

 • #209185

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Bitcoin is momenteel aan een bizarre stijging bezig. Op deze meest populaire munt zijn veel fundamentele analyses los te laten, maar het belangrijkste op dit moment is de FOMO van mensen (Fear Of Missing Out). Mensen willen simpelweg bij het clubje horen van mensen die ook Bitcoins hebben. Eigenlijk hoort 70-80% van de markt momenteel bij dit clubje. De Bitcoin heeft de 10k grens gepasseerd en zal voorlopig alleen maar door gaan stijgen, omdat men simpelweg ziet dat de Bitcoin meer waard wordt. Mensen willen geen geld mislopen en zullen daarom ook investeren in de Bitcoin waardoor hij alleen maar meer waard wordt. Echter, wij verwachten nog wel een grote daling. Wij verwachten dat er een moment komt dat de Bitcoin terug zal zakken en zich vervolgens weer zal herpakken en door zal stomen. Wij gaan in ieder geval pas investeren wanneer de Bitcoin weer even terug zakt 🙂

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here