Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Daniel Bouter 3 jaren, 5 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209145

  Gars Haver
  Bijdrager

  Jongens. Ik heb even een vraagje. Waarom is Bitcoin Cash zo hard gestegen de laatste paar dagen. Het is momenteel de 2e grootste cryptomunt aanwezig. Hoe kan dit zo snel? Is er iets dat ik gemist heb?

  Ik heb ook speculaties gehoord dat dit de nieuwe Bitcoin gaat worden. Klopt dit?

 • #209148
  PeterJohn97
  PeterJohn97
  Bijdrager

  Voornamelijk is de waarde gestegen door teleurgestelde beleggers in Bitcoin omdat de hard fork is afgeblazen. Je ziet dit vaker in cryptoworld, beleggers springen van de een naar de andere coin, het is pure speculatie.
  Inmiddels is de BCH weer stevig gezakt en BTC weer flink gestegen. Alles weer zoals het was, hoewel de BCH niet helemaal terugzakt naar het lagere niveau waar het vandaan kwam.
  Al met al blijven het speculaties waardoor je je goed gek kunt laten maken. Je moet over ijzeren zenuwen beschikken als je hier dagelijks mee wilt handelen.Ik ken helaas niemand met een glazen bol.

 • #209149

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Peter geeft al goed aan wat zich ongeveer heeft voorgedaan. Om op je eerste vraag antwoord te geven, de BTC is inderdaad hard gezakt nadat de ‘update’ niet meer door is gegaan. Dit werd op 8 november aangekondigd en direct na het persbericht viel de BTC hard terug (https://lists.linuxfoundation.org/pipermail/bitcoin-segwit2x/2017-November/000685.html). Op het moment dat dit zich voordeed, begon men massaal hun geld weer te investeren in Alt coins en is sinds de afgelopen dagen vooral BCH populair geweest. Echter, op het moment van spreken staat de BTC weer 5,5% in de groene cijfers en de BCH 10,5% in de rode cijfers. Het begint erop te lijken dat alles zich weer terug naar het normale lijkt te bewegen.

  Wij hebben geen enkele informatie over de BCH die de nieuwe BTC wordt. Ook wij kennen (helaas) niemand met een glazen bol.

 • #209155

  Daniel Bouter
  Bijdrager

  Zoals ik had verwacht.. BCH inmiddels naar de 1k gedaald.. R.I.P. voor de mensen die dachten dat dit de nieuwe Bitcoin werd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here