Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Mirjam Zonneveld 3 jaren, 5 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209163

  Gijs van Berloo
  Bijdrager

  Denken jullie dat de Bitcoin nog een stuk hoger wordt dit jaar (het einde van 2017)? Ik vind het echt bizar hoe snel het nu groeit

 • #209164

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Het is heel goed mogelijk dat Bitcoin einde van dit jaar de $10.000 aantikt. Er komt veel nieuws aan wat Bitcoin goed zal doen. Door dit goede nieuws zal de munt nog verder gaan stijgen en kun je hier alleen nog maar meer geld op verdienen!

 • #209166
  PeterJohn97
  PeterJohn97
  Bijdrager

  Bitcoin is misschien niet de beste maar wel de meest verhandelde cryptomunt van dit moment. Ook op lange termijn zal Bitcoin naar mijn mening een voorsprong houden op de andere crypto’s. Misschien wordt het wel de vervanger voor de goudstandaard. Want wat moet je nou met al dat goud, je kunt er vrijwel niets mee, als metaal is het een waardeloos product, de Bitcoin biedt veel meer perspectief. En dus zou Bitcoin wel eens heeeeel hoog kunnen gaan!
  Dat is mijn mening, ik wacht niet af maar koop het nu, beetje bij beetje.

 • #209167

  Mirjam Zonneveld
  Bijdrager

  Ik heb zelf geinvesteerd in de Bitcoin op het moment dat de update werd aangekondigd. Het was eigenlijk meer een beetje toeval dan wijsheid dat hij zo steeg daarna. Mijn broertje heeft er wat meer verstand van, maar eigenlijk geen geld vandaar dat we samen hebben geinvesteerd. Wij hebben er geld in gestoken toen de BTC rond de $5000 stond en het er niet uitgehaald toen hij zo enorm zakte na de canceling van de Hard Fork. Je ziet dat hij uit zichzelf weer terug krabbelt, dus geen zorgen, die $10.000 komt er inderdaad wel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here