Dit onderwerp bevat 5 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door PeterJohn97 PeterJohn97 3 jaren, 5 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209030

  Peter Starrie
  Bijdrager

  Top cursus! Ik kan niet anders zeggen. Veel geleerd, lees vlot weg en er zijn een hoop leuke nieuwe weetjes bijgekomen voor me! Was het geld helemaal waard. Eigenlijk zelfs nog erg goedkoop naar mijn mening.

 • #209049

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Fijn om te lezen! Dit doet ons altijd goed. Te goedkoop zelfs? Daar kunnen we misschien wel wat mee.. Haha!

 • #209097
  PeterJohn97
  PeterJohn97
  Bijdrager

  Prima cursus, veel leesstof. Ben er wel wat wijzer door geworden. Ga alles rustig stap voor stap nogmaals doornemen tot ik het helemaal begrijp. Misschien was het handig geweest om verwijzingen op te nemen in de leesstof voor nog wat diepere achtergrondinformatie.

  Wordt deze cursus ook geupdate als er nieuwe ontwikkelingen zijn? Ik neem aan dat er mogelijk aanvullingen komen, zou ik zeer op prijs stellen.

  Ik heb zelf ook plannen om meer informatie te gaan geven d.m.v. video’ s en in blogs, ik deel graag wat ik weet en zie dat ook een beetje als branding, iets waar ik in de toekomst meer hoop te doen.

  In ieder geval heb ik met deze cursus een mooie basis om me verder te ontwikkelen in de crypto en currency markt.

   

 • #209130

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  @peterjohn97

  Als eerste mijn excuses voor mijn late reactie. Ik heb nu “tag optie” in het forum gebouwd. Hierdoor wordt degene die je getagd hebt direct via mail op de hoogte gehouden.

  Fijn om te horen dat de cursus goed bevalt.

  Ook bedankt voor je feedback! Verwijzingen waren inderdaad handig geweest. Veel informatie is geschreven uit eigen kennis, alleen ik snap heel goed dat je dit ook wilt checken op derde informatiebronnen. We gaan dit sowieso meenemen in de aanvullingen, en ook proberen dit in de huidige cursus toe te voegen.

  Ja, de cursus blijft absoluut up to date met aanvullingen. Vooral met de snelle ontwikkelingen van cryptocurrencies vinden wij het belangrijk dat jullie voor alles op de hoogte worden gehouden. Dit is ook één van de redenen waarom we dit forum hebben gemaakt, zodat de communicatie tussen ons en alle leden optimaal blijft.

  Gaaf om te horen dat je extra informatie wilt geven d.m.v. video’s en blogs! Ik zie er naar uit om het te bekijken :-).

  ~Jory

 • #209136

  Patrick Niewaag
  Bijdrager

  @peterjohn97, hoelang zit jij al in de cryptocurrencies?

 • #209138
  PeterJohn97
  PeterJohn97
  Bijdrager

  Hoi Patrick,

  Nog niet heel lang,ik denk nu zo’n 2,5 maand. ben begonnen omdat mijn jongste zoon van 20 aan het minen was. Na zijn uitleg ging ik me erin verdiepen en zag dat er heel veel potentie zit in de techniek achter de bitcoin.
  Het valt mij op dat er nu een hype ontstaat die de bitcoin en ander altcrypto’s een negatief imago geven.

  Wat ik wil doen is rust creeeren door op het internet mensen te informeren over hetgeen in de toekomst komen gaat.
  Uiteraard wil ik hier ook een businessmodel er van maken, het moet een aanvulling worden op mijn inkomen en het op den duur gaan vervangen.
  Het is ook allemaal geweldig leuk en spannend om weer iets mee te maken dat de wereld gaat veranderen.
  Ik heb microsoft, apple en het internet zien opkomen zonder te beseffen hoe dit alles zou veranderen en hoe hierop mee te liften, dat overkomt mij niet weer.

  Zo, een beetje een lang antwoord maar nu weet je een beetje wat mij beweegt en waarom ik op dit forum zit.

  Momenteel heb ik een zeer druk bedrijf samen met mijn andere zoon, we halen daar een goed inkomen uit, maar willen ook graag voor de toekomst iets gaan opbouwen. Werken tot 68 of 70 lokt ons niet, dan heb ik er meer dan 50 jaar opzitten. Today is the time to enjoy!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here