Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  leersnelbeleggen 3 jaren, 4 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209192

  Peter Starrie
  Bijdrager

  Mijn vertrouwen in de crypto markt is eigenlijk een beetje tot een 0-punt gedaald. Ik heb niet echt het gevoel dat er überhaupt nog iets serieus gebeurd. Is de markt überhaupt nog wel serieus te nemen met oogpunt op investeerders en het investeren van je eigen geld?

 • #209200

  Nou het is natuurlijk wat je zelf graag wil, maar ik zou je adviseren gewoon vol gas te investeren. Je bent echt een dief van je eigen portemonnee man als je hier niks mee doet. Wat kan jou het interesseren of het iets serieus is of niet, er is gewoon mega veel geld in te verdienen. Ik heb een rendement van 40% opgebouwd in 2 weken met €5.500. Om eerlijk te zijn, het maakt mij echt geen reet uit of het een echte markt is of niet, er is gewoon veel geld te verdienen én vooral heel makkelijk haha!

 • #209201

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Wij zijn het grotendeels met Stephanie eens. Er is inderdaad heel veel geld te verdienen in deze markt, maar tegelijkertijd zien wij ook de gigantische potentie van de crypto markt. Het is niet zomaar iets. Veel van de ICO’s en lage munten kunnen inderdaad worden beschouwd als pump and dump munten, maar de munten in de top 50 van de markt hebben daadwerkelijk een toegevoegde waarde en worden as we speak geïmplementeerd in de wereld op allerlei verschillende manieren. Dit is dan ook direct de reden dat sommige munten in de top 20-50 zo’n gigantische groei meemaken, omdat ze worden ingezet voor project en mensen de meerwaarde ervan zien. Peter, je hebt gelijk als je zegt dat er munten totaal nutteloos zijn en enkel op de markt worden gegooid om geld aan te verdienen door grote investeerders. Echter, een ander heel groot deel van de markt heeft zeker toegevoegde waarde en dat zal de aankomende 2-3 jaar duidelijk gaan worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here