Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  leersnelbeleggen 3 jaren, 4 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209206
  Bart de Graaf
  Bart de Graaf
  Bijdrager

  Mensen, ik vroeg me af of Electroneum een scam is of een serieuze aanbieder en munt?

 • #209207

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Dit vinden we persoonlijk een lastige vraag. Er staan wel degelijk filmpjes op youtube en links op reddit die laten zien dat Electroneum serieus genomen moet worden. Ze hebben een office en er werken meerdere mensen dag en nacht aan het project Electroneum. Ze hebben voor de ICO launch meerdere miljoenen opgehaald. Ze zijn telefonisch bereikbaar en hebben ook een groot marketingteam achter de munt zitten. Dit laatste kun je natuurlijk dubbel opvatten, maar voor alsnog hebben wij alle vertrouwen in deze munt. Er is naar onze mening geen reden om te denken dat Electroneum een scam is.

 • #209208
  Bart de Graaf
  Bart de Graaf
  Bijdrager

  Oké, dankjewel! Ik heb namelijk best veel geïnvesteerd in deze munt tijdens de ICO en was even bang dat het echt op niks zou slaan.

 • #209209

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je direct op ons advies ingaat, maar we proberen alleen aan te geven dat je zelf goed je onderzoek moet doen alvorens te investeren. Blijkbaar heb je een verstandige keuze gemaakt, omdat de munt flink in waarde is gestegen na de launch. Omdat de munt nu even in een dipje zit, betekent het natuurlijk niet dat je je geld niet goed hebt ingezet. Wij denken dat je een goede beslissing hebt gemaakt door te investeren in Electroneum.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here