Dit onderwerp bevat 5 reacties, heeft 6 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Daniel Bouter 3 jaren, 5 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209036

  Jimmy de Vries
  Bijdrager

  Wat zijn momenteel de goede munten voor mij om in te investeren als beginner?

 • #209037

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Wij raden persoonlijk aan om te kijken naar de Stratis munt, de Waves munt en de IOTA munt. Deze maken een schommelende groei mee maar hebben een zeer groot potentieel. We zijn en blijven altijd zeer enthousiast over NEO. Voor NEO geldt eigenlijk hetzelfde als voor de munten Stratis en Waves, wij hebben hier persoonlijk zeer veel vertrouwen in. Daarnaast is NEO ook een goede munt om TA’s op los te laten, omdat het patroon vrijwel altijd overeenkomt met de analyses die wij hebben beschreven in de cursus.

 • #209038

  Dexter den Bosch
  Bijdrager

  Ik ben momenteel vooral aan het investeren in Bitcoin. Ik blijf deze munt de beste vinden, maar dat is mijn mening. Ik heb zeer veel vertrouwen in een sterke groei door de aankomende hard fors, dus vooral nu inleggen en winst meepakken.

  • #209039
   Ronald Eijkhof
   Ronald Eijkhof
   Bijdrager

   Waarom alleen Bitcoin? Er zijn zoooo veel munten met veel meer potentie dan alleen Bitcoin. Bitcoin is bijna geen rendement meer uit te halen joh, tenzij je echt heel veel geld erin durft te steken..

 • #209140
  PeterJohn97
  PeterJohn97
  Bijdrager

  Investeren is prima, alleen is het niet duidelijk hoe en welke munten zich gaan ontwikkelen.
  Ik denk dat je vooral moet letten op de toepassingen die de diverse crypto’s kunnen gaan krijgen. Momenteel is het een hypervolatiele markt, waar met geen goed fatsoen een touw aan vast te knopen is. Het lijkt wel roulette spelen.
  De genoemde altcoins kom ik vaker tegen en ik zou daar zeker naar kijken. Investeren in een aantal van die munten is niet direct heel risicovol omdat je vaak bij dergelijke waardes meestal je inleg terug kunt halen bij verkoop.
  De bitcoin is een geval apart, hierin investeren betekent dat je veel geld moet investeren. Wel denk ik dat wanneer je een deel hiervan hebt ook meelift op de toekomstige waardestijging.
  Heel af en toe schaf ik een stukje aan als de waarde van de bitcoin weer eens is gekelderd.

  • #209156

   Daniel Bouter
   Bijdrager

   Never sell your Bitcoins! 🙂

   Bitcoin stijgt iedere keer weer naar een nieuw hoogte punt nadat ze een klapper krijgen. Einde deze maand de 8k denk ik.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here