Dit onderwerp bevat 8 reacties, heeft 7 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  leersnelbeleggen 1 jaar geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209326

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Munten die wij zelf hebben gekocht zijn:

  Ethereum (ETH)
  Ethereum staat op dit moment (9-1-2017) op de nummer 2 van coinmarketcap.com. 16 Januari komt er een hardfork aan. Wanneer je Ethereum op deze datum in bezit hebt zul je gratis Ethereum zero ontvangen. Veel mensen willen natuurlijk dit gratis geld verdienen, en kopen daarom massaal ethereum in. Wij zien daarom tot 16 januari nog een stijging, maar zal na de 16e weer iets dalen.

  Raiblocks (XRB)
  Wij zien zeer veel potentie in Railblocks. Deze munt zal de komende maanden/jaren in ons portfolio blijven. Op dit moment is Raiblocks alleen verkrijgbaar op Bitgrail.com. Zelfs al is deze munt maar op één exchange verkrijgbaar, de munt staat op de 19e plaats van coinmarketcap.com.

  Ook wordt er geen marketing gedaan voor Raiblocks, het is dus puur groot geworden doordat de technologie zo goed in elkaar zit. De munt is vergelijkbaar met de Bitcoin, maar dan met een efficiëntere blockchain. Geen problemen met hacks, gesjoemel, slome transacties etc.. Wat nu wel met de Bitcoin aan de hand is.

  Er zijn stemrondes aan de gang om deze munt op Binance te krijgen. Één van de grootste exchanges voor cryptocurrencies met een erg groot bereik.

  Als deze munt hierop zal komen, dan zal de prijs flink stijgen.

  Tron (TRX)
  TRON is ontwikkeld voor de digitale entertainmentindustrie. Binnen deze industrie vallen online casino’s, games en sociale netwerken. Deze industrie heeft een wereldwijde marktwaarde van 1 biljoen dollar. Het protocol van TRON maakt het mogelijk dat iedereen zijn data op een decentrale manier kan publiceren, opslaan en beheren. Ze willen dat de makers van documenten, muzieknummers en games het beheer en de distributie ervan weer in eigen hand kunnen houden. Tegenwoordig is dit namelijk niet meer het geval. Er komt altijd wel een tussenpersoon aan te pas die vervolgens een gedeelte van de opbrengsten eist. Door alles weer in eigen hand te hebben kunnen makers zelf meer verdienen en worden de prijzen transparanter.

  Tron is de afgelopen dagen ontzettend hard gestegen. Het is nu nog steeds een goed moment om Tron te kopen, aangezien de prijs nu op $0,15 staat. W

  Cardano (ADA)
  Check hier ons uitgebreide ADA review

  Envion (EVN)
  Envion is nog bezig met hun initial coin offering (ICO), op dit moment kun je de munt inslaan voor $1 per stuk. Wanneer deze naar de exchange gaat verwachten wij dat de prijs hiervan de komende maanden gaat stijgen.

  Envion biedt mobile mining units. Dit zorgt ervoor dat de energie van het mijnen naar cryptocurrencies efficiënter gebeurd, waardoor het rendement hoger zal zijn.

  Envion munten voor $1,00 zijn nog te koop tot 14 januari. De munten kun je hier op de officiele envion website kopen.

 • #209333

  Katja de Laar
  Bijdrager

  Dit is precies wat ik momenteel nodig heb.

  Ik durf niet zo goed mijn eigen beslissingen te maken dus ik vertrouw liever op mensen die er wel verstand van hebben. Ik heb 2,5 maanden geleden ook geinvesteerd in Stratis na jullie coin review gelezen te hebben. In de tussentijd vervijfvoudigd. Ik ga af op jullie advies bij deze munten. Dank dank

 • #209347

  Dexter den Bosch
  Bijdrager

  Klasse dit! Ik ben het alleen niet met alles eens hoor, maar wel top gedaan dit.

  Ik zou echt van mijn levensdagen geen geld steken in TRON maar dat is meer mijn mening. Voor de rest heb ik ook Raiblocks en ETH. ETH gaat lekker man, echt als een trein, Holy moly!

 • #209348

  Mirjam Zonneveld
  Bijdrager

  Super.

  Ik had 1 van deze munten nog niet in mijn eigen portfolio en dat is Tron. Ik weet alsnog niet zeker of ik die ook wel wil. Persoonlijk vind ik het een mooi concept wat ze bieden, maar ik geloof er eigenlijk niet zo erg in. Eth gaat wel lekker hoor. Ik heb door jullie al 180% winst gemaakt op deze munt

 • #209354

  joshua50g
  Bijdrager

  Top portfolio, enkel TRX doet het niet zo goed..Al staat hij nu wel laag voor in te stappen.
  Iemand een idee of dit verstandig zou kunnen zijn?

 • #209360
  David Stronk
  David Stronk
  Bijdrager

  Heerlijk Portfolio weer jongens, thankss!!

 • #209361

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  @joshua50g, TRX heeft inderdaad een flinke val gemaakt. De hele cryptomarkt is op dit moment één groot bloedbad. Dit zal allemaal wel weer bijtrekken.

  Ik verwacht dat TRX zeker weer gaat stijgen, mogelijk zit deze volgende maand ook gewoon nog in ons portfolio. Een mooi instapmoment is 490 satoshi (0.06181644 dollar).

  Succes!

  ~Jory

 • #209376

  Charlie
  Bijdrager

  @leersnelbeleggen

  Hey,

  ik zie dat Envion nog niet op coinmarket staat, gaat dit lang duren en is het nog aan te raden om ze te kopen denken jullie? En raden jullie aan om ze rechtstreeks te kopen of gaat dat niet meer nu ze uit de ico zijn?

  Marc

 • #209378

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  @charlie

  Hey Marc,

  Envion heeft gister de laatste blocks verkocht en de ico is nu helemaal gesloten.

  Binnenkort zal de munt op Hitbtc komen en zal daar verhandeld kunnen worden.

  Wij raden aan om de tokens bij Envion zelf te kopen, omdat je daar extra rendement over krijgt (een deel van de mining opbrengsten).

  We weten echter nog geen specifieke datum wanneer de token te koop is. We zullen hier een update geven wanneer er meer informatie is over Envion!

  ~Jory

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here