Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door PeterJohn97 PeterJohn97 3 jaren, 5 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209153

  Taeke de Jong
  Bijdrager

  Hey crypto leden!

  Er is vandaag nieuws naar buiten gekomen dat American Express en Ripple een samenwerking hebben afgesloten. De koers is met ruim 20% gestegen. Zal dit van korte duur zijn, of is Ripple een goede investering voor de toekomst?

 • #209160

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Ik heb al heel lang Ripple in mijn portfolio. Ripple gaat pas echt interessant worden als banken hier gebruik van maken. De samenwerking met American Express is een goede eerste stap! Het nadeel van Ripple is, is dat er ontzettend veel supply in omloop is. Hierdoor zal de prijs niet snel recordhoogtes zoals bijvoorbeeld Ethereum of Bitcoin bereiken.

  Mijn advies: Ripple is een goede investering voor de lange termijn. Een nog betere investering voor de lange termijn is Ethereum =)

 • #209161
  PeterJohn97
  PeterJohn97
  Bijdrager

  Klopt, er is eigenlijk teveel supply om de coin een grote waarde toe te kennen. Maar ook een geringe stijging kan lucratief zijn. Momenteel heb ik zelf 10.000 XMR in bezit, aangeschaft toen hij nog laag was. Als zou de Ripple maar € 1,00 waard worden is het toch een leuk bedrag. En nu investeren is slim, de munt zal naar mijn mening niet veel in waarde zakken, dus je kunt je investering altijd terughalen.
  Maar zoals altijd, risico’s zijn er altijd. Als ik wist wat morgen gaat doen, ben ik overmorgen miljonair.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here