Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  leersnelbeleggen 1 jaar, 1 maand geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209350

  Kevin de Lange
  Bijdrager

  Jongens, what the hell is er aan de hand op de cryptomarkt haha!? Zou iemand me even opheldering kunnen geven?

  Dankjewel

  Groetjes, een bezorgde investeerder

 • #209351

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Het is momenteel te danken aan verschillende zaken. De cryptomarkt ligt niet zo zeer op zijn gat, maar beleeft wel even een heftige tijd. Waar de Bitcoin een paar weken geleden maar bleeft stijgen, lijkt hij nu eindelijk een vaste waarde aangenomen te hebben.

  Een reden van de bizarre stijgingen en dalingen in de markt komt mede door de media outlets en overheden. Zuid-korea heeft vrij recent aangegeven misschien wel te willen stoppen met de cryptomarkt. Ze willen het verbieden in eigen lang en de handel onmogelijk maken (lees dit hier: https://www.daskapital.nl/5150086/verkoop-alles-bitcoin-ethereum-etc-kelderen-door-crypotoban-zuid-korea/).

  Ook zou het volgens de wall street journal te maken kunnen hebben met Aziatische particulieren. Zij betalen een stuk meer voor dezelfde munt die wij in Europa kennen en zorgen daarom voor een koersstijging. Echter, dit stort natuurlijk wel een keer in elkaar, zo is dus maar weer eens gebleken (lees dat hier: https://www.rtlz.nl/beurs/bitcoin-chaos-te-wijten-aan-aziatische-particulieren).

  En dan krijgen we weer het principe van de panic sellers. De koers gaat naar beneden, men ziet rode cijfers, men denkt dat het een grote bubbel is en veel onwetende investeerders trekken hun centen eruit, gevolg, koersdaling.. Wij schrikken er tegenwoordig niet meer zo heel erg van. Het is natuurlijk jammer dat we de Bitcoin niet meer naar recordhoogtes zien stijgen, maar dat komt wel weer als de markt wat stabieler is.

  Ons advies, wacht maar even af. Het komt alleamaal goed 😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here