Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Jeroen Peterse Jeroen Peterse 3 jaren, 5 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209031
  Jeroen Peterse
  Jeroen Peterse
  Bijdrager

  Er zijn toch veel meer factoren die invloed uitoefenen op de verschillende crypto’s dan jullie beschrijven? Ik bedoel niet dat ik wat mis hoor, want het is heel uitgebreid en duidelijk beschreven, maar ik vraag me het gewoon af.

 • #209032

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Dat klopt. We hebben bewust gekozen om de belangrijkste eruit te pikken. De factoren die wij hebben beschreven zijn in onze ogen (zeker rekening houdend met de ervaringen die we hebben in deze markt) de meest boeiende en ook de meest actuele. Je hebt inderdaad gelijk dat er nog veel meer factoren een rol spelen bij de beweging van een munt, maar dit zijn ook vaak factoren die niet helemaal duidelijk aan te wijzen zijn. Belangrijk om te onderzoeken is de visie en de toekomst van een crypto munt, maar je kan natuurlijk nooit onderzoeken hoe het team op dit moment met elkaar communiceert en of ze ideeën ook daadwerkelijk doorvoeren. Dat bedoelen wij met factoren die ook zeker van invloed zijn, maar simpelweg moeilijk te beoordelen zijn.

 • #209034

  Patrick Niewaag
  Bijdrager

  Ik vind de fundamentele analyse wel redelijk goed aangevuld. Je hebt inderdaad gelijk dat niet alles erin staat, maar door deze dingen eigenlijk te onderzoeken, kun je al zeker 80-90% van je mening vast zetten.

  • #209035
   Jeroen Peterse
   Jeroen Peterse
   Bijdrager

   Ja oké, begrijpelijk. Dankje.  Zo’n technische analyse maken is natuurlijk ook wel erg handig zeker voor daytraden (en wordt overigens ook zeer goed beschreven). Vooraf de elementen van de fundamentele analyse toepassen op een munt scheidt al heel veel kaf van het koren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here