Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  leersnelbeleggen 3 jaren, 5 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #209178

  Froukje Boekel
  Sleutelbeheerder

  Ik vroeg mij af wat op dit moment de juiste munten zijn waarin ik moet investeren. Ik ben heel erg benieuwd naar de mening van anderen hierin. Ik wil heel graag mijn geld in munten stoppen namelijk, maar ik weet er gewoon niet genoeg van om hier iets in te ondernemen. Wat doen jullie op dit moment?

 • #209179

  leersnelbeleggen
  Sleutelbeheerder

  Ha Froukje,

  Dit is een lastige maar toch leuke vraag om te beantwoorden. Momenteel loopt Bitcoin natuurlijk hartstikke goed en zal dit naar onze mening een blijvend groeiende munt zijn, maar je bent natuurlijk ook geïnteresseerd in kleinere munten. Wij investeren momenteel in IOTA, EOS en Monero. We verdelen ons geld over nog veel meer munten, maar dit zijn vooralsnog de munten waar wij op dit moment de meeste potentie in zien. Ze hebben een geweldig groeipotentieel en blijken de afgelopen dagen/weken erg stabiel en zorgen voor een goede inkomstenbron. Wanneer wij praten over zulke investeringen hebben we het wel vaak over minute trades. We stappen in wanneer de koers stijgt en pakken zo snel even wat mee, en we gaan er weer uit wanneer de koers daalt. Long term trading doen wij voornamelijk in BTC en NEO.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Login here