logo-top-1

Best Industry Leaders

View More
logo-top-2

Learn Couses Online

View More
logo-top-3

Book Library & Store

View More

Popular Courses

Get 100s of online Courses For Free

Register Now

Create your free account now and get immediate access to 100s of online courses.

Events

Upcoming Education Events to feed your brain.

Latest News

Education news all over the world.

leersnelbeleggen
1 november 2018

Waar te beginnen met beleggen?

leersnelbeleggen
17 januari 2018

Coin review Funfair

leersnelbeleggen
9 januari 2018

Cardano coin review

leersnelbeleggen
30 december 2017

De top 5 cryptomunten van 2018!

What People Say

How real people said about Education WordPress Theme.

man 2 testimonial

Peter van Zandvoort

Accountant

“Een maand of 7 ben ik begonnen met mezelf te verdiepen in cryptocurrencies. Ik wist in eerst instantie nog helemaal niks van deze markt af. Toch heb ik het zekere voor het onzekere genomen en €1.200 geïnvesteerd in verschillende kleine cryptomunten. Dit bleek nogal een random gok te zijn aangezien ik na 2 maanden nog steeds geen winst had, maar eigenlijk alleen maar verlies draaide. Ik ben me meer gaan verdiepen in de verschillende mogelijkheden van beleggen. Er zijn 10-tallen cursussen te vinden op het internet, welke allemaal hun plus- en minpunten hebben, zo ook de cryptocursus van ‘Leer-snel-beleggen.nl’. Het is zeker een aanrader om voor deze cursus te kiezen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen het jezelf aan te leren. Dit heeft mij meerdere duizenden euro’s gekost en is ook een optie, maar misschien niet de handigste geweest. Vandaar dat ik uiteindelijk deze cursus heb aangeschaft om er alles over te leren. Het is een cursus waar ik persoonlijk veel aan heb gehad. Het geeft goed de huidige markt weer van de cryptocurrencies, de inhoud van vrijwel alle belangrijke cryptocurrencies wordt uitgelegd en door een gigantische hoeveelheid aan technische analyses ben ik nu bereid zelf verstandig mijn geld ergens in te stoppen.”

man 3 testimonial

Kevin Timmerzoon

Student fysiotherapeut

“Mijn naam is Kevin en ik doe al een tijdje mee met cryptocurrencies. Ik heb dan ook (al zeg ik het zelf) redelijk wat centen opgebouwd in mijn wallet. Ik heb meerdere cursussen gekocht alvorens ik begon met beleggen en ze waren eigenlijk allemaal wel hetzelfde. Ze praten allemaal over “The big money” en “Cash for free”, maar zo makkelijk is het wereldje nog niet. Er zijn overigens best wat voorbeelden op te noemen van mensen die geld verdienen in deze markt door puur te gokken, maar ik hou het liever op de analytische kant van het verhaal. Ik wist er al wel het een en ander vanaf door eigen ervaring, maar ik heb zeker een hoop bijgeleerd van deze cursus. Het is allesbehalve een cursus die alleen handig is voor de beginnende mensen. Ik heb er ook veel aan gehad en lees hem overigens nog steeds vaak door.”

Vrouw 1 testimonial

Kim Hogeboom

Secretaresse

“Ik ben door leersnelbeleggen gevraagd om iets te zeggen over de cursus dus bij deze: De cursus van leersnelbeleggen over crypto’s is een zeer leuke cursus om te lezen. De cursus leest gemakkelijk weg en geeft zeer maar dan ook zeer veel informatie over de technische wereld van al die online valuta’s. Als meisje ben ik erin gestapt, omdat mijn ermee begon in 2015. Ik moet je zeggen dat ik er echt helemaal niks van begreep in eerste instantie, maar door deze cursus ben ik echt een heel eind op weg geholpen. Alles wordt vanaf het begin af aan helder uitgelegd, in zeer veel detail en met kundige termen die je de onlinewereld van de crypto’s beter doet begrijpen. Neem een kijkje zou ik zeggen en nee ik krijg hier niet voor betaald in Bitcoins als men dat soms denkt.”

man 1 testimonial

Tim Bakker & Daniel Tavares

Website developer & Docent informatica

“Vorige week ben ik samen met een collega en vriend van mij begonnen met investeren in Bitcoin. Om een goede start te maken zijn we eigenlijk 4 dagen bezig geweest om allerlei cursussen en dingen te downloaden om ons te helpen. We moeten eerlijk zeggen dat deze cursus wel het meeste heeft geholpen. Het heeft zijn voor- en nadelen. Een groot pluspunt is dat het erg veel informatie geeft. Heel veel zelfs! Dit is ook gelijk een klein nadeel, omdat wij zo snel mogelijk wilde beginnen. Toch ben ik in ieder geval blij dat ik hier even wat tijd en geld in heb geïnvesteerd, omdat het me zeer goed heeft geholpen om de markt wat beter te begrijpen en te weten wat bepaalde grafieken doen. Ik zou het iedereen kunnen aanraden, maar de keuze is natuurlijk altijd aan jezelf. Het is een lange cursus, met heel veel nuttige informatie en is zeker het lezen waard. Groetjes Tim.”

Subscribe now and receive weekly newsletter with educational materials, new courses, interesting posts, popular books and much more!

[mc4wp_form]