Wordt een schrijver

En ontvang levenslange commissies!

Leersnelbeleggen.nl is de plaats om meer te leren over beleggen. En dit leer je natuurlijk het beste van andere geïnteresseerde! Daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste schrijvers die hun kennis willen delen met andere. Wij bieden royale commissies aan, en het mooiste is nog dat dit levenslang doorgaat! Elke keer wanneer jouw cursus wordt verkocht krijg jij een deel van dit bedrag toegekeerd! 🙂

Wat kan ik ermee verdienen?

We kunnen wel een heel ingewikkeld betalingsplan opstellen, maar daar wordt jij niet vrolijk van, en wij ook niet. Daarom hebben we besloten het simpel te houden. 70% van de opbrengst is van jou en 30% is voor ons. Dus stel: De cursus wordt voor €50 verkocht, dan gaat €35 naar jou en €15 naar ons. Dit gaat je hele leven door en we rekenen geen kosten naar jou toe!

Alles bijhouden wat je verdiend

Een overzichtelijk platform waar je alles na kan kijken

Als je cursus klaar is kun je hiervan alle belangrijke statistieken bijhouden

Schrijf je gratis in als schrijver!

Bekijk hieronder onze korte uitleg

Register to become a teacher

You have to to fill out this form

De eerste stap die je kunt nemen om schrijver bij ons te worden is je in te schrijven. Dit doe je door het formulier volledig in te vullen. Bij ontvangst proberen we via mail contact met je op te nemen voor eventuele vragen (over bijvoorbeeld enige ervaring in het beleggen of hoe je graag betaald wilt worden). Als dit allemaal goed voor ons klinkt keuren we jou goed en veranderd je normale account in een schrijver account.

Simpel toch? 🙂
Onze bezoekers zijn ons erg waardevol en om deze reden hebben we een paar simpele, maar wel erg belangrijke regels opgesteld om de kwaliteit van de website te waarborgen.

Wanneer je klaar bent met het schrijven van jouw cursus kan deze niet direct gepubliceerd worden. Er wordt dan eerst een melding bij onze redactie gegeven of wij de cursus willen nakijken. Als de cursus 100% is goed gekeurd kan de cursus gepubliceerd worden.

De prijs van de cursus mag jezelf bedenken, maar wij houden wel in de gaten of het gevraagde bedrag "redelijk" is.

Er mag geen sprake zijn van plagiaat. Niets mag letterlijk worden overgenomen, tenzij dit netjes met bronnen wordt vermeld.
Je wilt natuurlijk heel graag beginnen met schrijven, en het liefst meerdere cursussen zodat je NOG meer kunt verdienen! Wij helpen je graag op weg met een kleine handleiding die je verteld hoe je kunt beginnen met het schrijven van jouw eigen cursus. De handleiding sturen we je op zodra je het formulier volledig hebt ingevuld en opgestuurd en wij jou hebben goedgekeurd als schrijver.

Alvast heel veel succes gewenst!